loader image

OVER ONS

Antiques & Vintage

WIE ZIJN WIJ?

 

Wij verkopen een mix van internationale stylen en zijn gespecialiseerd in paneeldeuren en louvre luiken. Hier hebben we door het hele jaar diverse maten van op voorraad. We verkopen meer bouwmaterialen en adviseren graag om deze toe te passen in je interieur.

We importeren en exporteren vooral uit en naar Amerika. Hier zijn nog 2 antiek en vintage winkels gevestigd, deze zijn gelokaliseerd in Forney en Roundtop

Veel van onze items zijn duurzaam. We zien dan ook graag hergebruik terug in ieder interieur. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan een schoner milieu.

ONTMOET ONS
TEAM

At (1966): Eindhovenaar in hart en nieren, reist graag en veel, mist af en toe een afslag (lees vliegveld). Zit bij de eerste zonnestraal ergens op een terras, Wilhelminaplein is veruit favoriet, favoriete drankjes Karmeliet of rode wijn.De allround inkoper van Antiques en vintage, vandaar ook de liefde voor reizen. Wel het liefst naar landen waar het 25 graden of warmer is, vandaar het hele jaar een mooi kleurtje. Kan moeilijk thuiszitten en verzint daarom regelmatig gezellige uitjes. Is als hij in het land is 6 dagen per week te vinden in Best (als de zon niet te hard schijnt). Een doener niet echt een prater heeft oog voor details en trends. Chaotisch van aard, checkt meerdere keren per dag of hij zijn telefoon en leesbril nog heeft. De ultieme louvre luik en paneeldeuren specialist!

Miriam (1968): Ze gaat aan zodra ze de ogen opent, duizendpoot, regelaar. Ook regelmatig te vinden op het terras, zegt nee tegen Chardonnay, volmondig ja tegen Sauvignon Blanc. Aanwezig in Best als At op reis is, verder iedere zaterdag present. Gezellig kletsen met klanten is één van haar specialiteiten. Shoppen ook veruit favoriet, kent iedere kledingzaak in Eindhoven en omstreken. Sociaal dier, ziet haar vriendinnen heel graag, dan komt het kletsen en de liefde voor Sauvignon echt tot zijn recht!

Marie Grey

Manager

Marie Grey

Manager

Marie Grey

Manager